Bereikbaarheid

Het adres van de praktijk is Rijshoutstraat 56 in 9032 Wondelgem (Gent). Sinds 19 juni zijn de wegenwerken op de as Botestraat-Groenestaakstraat afgerond. De Botestraat is terug volledig open voor alle verkeer en je kan dus terug de praktijk bereiken via de Vrouwenstraat.

Kom je met de fiets?

De praktijk is vlot bereikbaar met de fiets; Je kan je fiets stallen op de oprit van de praktijk.

Kom je met het openbaar vervoer?

Buslijn 6: richting Mariakerke stap je af aan de halte Gaverstraat; richting Wondelgem stap je af aan de halte Lusthoflaan. Stap verder op de Botestraat tot aan de Vrouwenstraat. Sla de Vrouwenstraat in, direct linksaf de Schaapherderstraat en dan direct rechtsaf Rijshoutstraat.

Buslijnen 9 en 68: stap af aan de halte Kollekasteel. Stap via de Groenestaakstraat richting Wondelgem, vervolg in de Botestraat tot aan de Vrouwenstraat. Sla de Vrouwenstraat in, direct linksaf de Schaapherderstraat en dan direct rechtsaf Rijshoutstraat.

Tramlijn 1: stap af aan de halte Botestraat.  Stap via de Botestraat richting Mariakerke, tot aan de Vrouwenstraat. Sla de Vrouwenstraat in, direct linksaf de Schaapherderstraat en dan direct rechtsaf Rijshoutstraat.

Kom je met de auto?

Je kan gratis parkeren in de straat vlak voor de praktijk.